Informatie WeightWatchers - VZW Jeugd en cultuur

Ga naar de inhoud

Informatie WeightWatchers

Clubs > Weigt_Watchers
Zet nu de stap naar een gezonde levensstijl met Weight Watchers!
Weight Watchers is al ruim 40 jaar een begrip bij het begeleiden van mensen naar een gezonde levensstijl. De algemene trend in de richting van meer eenvoud zet zich ook door op het vlak van gezonde voeding. Om gezonder te leven en met succes gewicht te verliezen, zijn eenvoud en flexibiliteit essentieel en dat is ook het uitgangspunt van het vernieuwde WW Flex-programma. Nieuw is de uitbreiding van het aantal voedingsmiddelen dat 0 punten telt. Waar de groep met zero Points oorspronkelijk enkel bestond uit fruit en groenten, omvat de lijst nu meer dan 200 diverse voedingsmiddelen waaronder eieren, maïs, alle vissoorten, alle zeevruchten, ontvelde kip- en kalkoenfilet, magere natuuryoghurt, bonen, etc.
Ook coach Ann heeft de stap gezet naar een gezonde levensstijl. Zelf verloor ze al ruim 12 kg en sinds mij is ze ook Weight Watchers coach! “Vaak focussen mensen zich op een probleem, ik vind het belangrijk om te kijken naar oplossingen. Ik ben coach geworden omdat ik dolgraag mensen motiveer. Ik zorg dat ze erin geloven dat de gezondere versie van zichzelf bereikbaar is.”
 
Ann’s ultieme Weight Watchers tip? Na de vakantie terug starten met één van je eerste weken bij Weight Watchers (wat je toen hebt gegeten) dan kan je ineens terug een mooi gewicht verliezen en ben je terug op pad!
Nieuwsgierig hoe het er op zo’n Weight Watchers cursus aan toe gaat? Komt dan zeker eens een kijkje nemen, je eerste cursus is gratis! Ann geeft elke woensdagochtend cursus in ‘Chalet Jeugd & cultuur’ in de Leo Bakelandstraat 10 te Ekeren. Je bent welkom vanaf 9u.
Alle rechten VZW Jeugd en Cultuur

Terug naar de inhoud